We export wines and food from Spain. Demand it to winesinform@gmail.com

Puede pedir vinos y alimentos de España a winesinform@gmail.com

On the work of buyer . Sobre el trabajo de comprador .

See some products and prices at Perennial tender - Oportunidad permanente

Vea algunos productos y precios en Perennial tender - Oportunidad permanente

miércoles, 26 de septiembre de 2018

¿I si el prosecco comet els errors del cava? ... Comentario de/Comment of Wines Inform Assessors

¿I si el prosecco comet els errors del cava?


‘PORCA MISERIA’             



Us enrecordeu dels errors dels productors de cava (massa producció, preu baix i poca qualitat mitjana)?¿Recordeu aquella enveja sana que ens feien els vinyaters de la zona del prosecco i la seva admirable gestió que va fer que aquesta beguda escumosa assolís la xifra rècord de 500 milions d’ampolles venudes?
Doncs les coses potser estan canviant. La verema del 2018 està sent massa generosa (es parla d’un augment de la producció del 20%-30%, i els preus baixen) perquè les zones de producció s’han anat ampliant fins a incloure territoris llunyans a la zona originària del prosecco. Hi ha, doncs, la por que els preus baixin i degradin el valor d’una marca que ha costat tant de construir.
Alguns acusen les cantine sociali (cooperatives) de ser-ne responsables amb pràctiques comercials agressives. Crec que, de totes maneres, la reacció immediata als primers senyals de crisi és un bon símptoma de l’atenció al  branding de la zona i de la responsabilitat en la seva gestió. Confieu en mi: deixeu el cava, beveu prosecco. Us agradarà.


Comentario de/Comment of Wines Inform Assessors:


An interesting commentary on the evolution of the sector of sparkling wines, cava and prosecco compared
Nicola Padovan until recently resided in Barcelona and now in Venice, his country, gives first-hand information about how the situation and the prospects of evolution from the inside of the Prosecco sector live - although he has a professional dedication in the textile-
I found it inappropriate his comment of "Trust me: leave the cava, drink prosecco. You will like it." This observation shades his comment and his own path as a contributor to Catalan public media
..............................................
Un interesante comentario sobre la evolución del sector de los vinos espumosos, cava y prosecco comparados
Nicola Padovan hasta hace poco residente en Barcelona y ahora en Venecia, su país, da una información de primera mano sobre como se vive la situación y las perspectivas de evolución desde dentro del sector del Prosecco -aunque él tiene dedicación profesional en el téxtil-
Me ha parecido inadecuado su comentario de "Confieu en mi: deixeu el cava, beveu prosecco. Us agradarà.". Esta observación ensombrece su comentario y su propia trayectoria de articulista en medios públicos catalanes


Origen informació: Ara


No hay comentarios:

Publicar un comentario