Puntos de venta por ciudades, provincia, autonomía, países,...

Una gran arma de marketing que genera clientes de confianza y marca de empresa

Distribuidor / Tienda, demande a su proveedor de alimentos o vinos que le apoye mediante mapas de puntos de venta . Su uso

Distributor / Shop, ask your food or wine supplier to support you through point-of-sale maps . Using it

Distribuïdor / Botiga, demani al seu proveïdor d'aliments o vins que li doni suport mitjançant mapes de punts de venda . Fer-ne us

We export wines and food from Spain. Demand it to winesinform@gmail.com

Puede pedir vinos y alimentos de España a winesinform@gmail.com

On the work of buyer . Sobre el trabajo de comprador .

See some products and prices at Perennial tender - Oportunidad permanente

Vea algunos productos y precios en Perennial tender - Oportunidad permanente

martes, 30 de diciembre de 2014

Condis obre 20 supermercats el 2014 i crea 228 llocs de treball

Condis obre 20 supermercats el 2014 i crea 228 llocs de treball 
 
 Les noves superfícies sumen prop de 12.000 metres quadrats i corresponen a la nova ensenya Condislife
 
EFE Barcelona 30|12|2014

 

Condis tancarà 2014 amb un total de 425 establiments, després d'haver inaugurat 20 supermercats al llarg de l'any, la majoria d'ells a Catalunya.

Segons Condis, aquestes obertures sumen una superfície de prop de 12.000 metres quadrats i han suposat la creació de 228 llocs de treball.

Set de les inauguracions corresponen a la nova ensenya Condislife, amb la qual la companyia vol apostar pel comerç de proximitat.

La cadena ha obert també sis establiments Condis Express, autoserveis en règim de franquícia d'uns 150 metres quadrats, mentre que la resta d'obertures corresponen a sis supermercats Condis (la marca original de la cadena) i a una botiga Condis Shop, ensenya que identifica els punts de venda ubicats en estacions de servei que funcionen les 24 hores tots els dies de l'any.

La història dels supermercats condis comença l'any 1960 quan els germans Condal van posar en marxa la primera parada al mercat de Ntra. Sra. de la Mercè (Virrei Amat) de Barcelona. Anys més tard, concretament el 1980 van implantar el primer supermercat de la marca.

El grup va tancar l'any 2013 amb un benefici abans d’ impostos de 7,2 milions d’euros, en línia amb els 7,1 milions de l’exercici 2012. Les vendes del grup es van mantenir en una xifra similar a la de l’any anterior, sumant 801 milions d’ euros, mentre que l’Ebitda va aconseguir els 23,4 milions d’euros.


Origen infromació: Via Empresa

No hay comentarios:

Publicar un comentario