Puntos de venta por ciudades, provincia, autonomía, países,...

Una gran arma de marketing que genera clientes de confianza y marca de empresa

Distribuidor / Tienda, demande a su proveedor de alimentos o vinos que le apoye mediante mapas de puntos de venta . Su uso

Distributor / Shop, ask your food or wine supplier to support you through point-of-sale maps . Using it

Distribuïdor / Botiga, demani al seu proveïdor d'aliments o vins que li doni suport mitjançant mapes de punts de venda . Fer-ne us

We export wines and food from Spain. Demand it to winesinform@gmail.com

Puede pedir vinos y alimentos de España a winesinform@gmail.com

On the work of buyer . Sobre el trabajo de comprador .

See some products and prices at Perennial tender - Oportunidad permanente

Vea algunos productos y precios en Perennial tender - Oportunidad permanente

martes, 26 de enero de 2016

Generalitat de Catalunya: Convocat l’ajut per a la promoció de productes vinícoles en mercats de tercers països



Convocat l’ajut per a la promoció de productes vinícoles en mercats de tercers països
 
 Com a novetat, enguany la tramitació serà telemàtica
 http://www.bcn.cat/consorcihabitatge/imatges/idbh.jpg

VADEVI.cat

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) ha convocat els ajuts destinats a la promoció en mercats de tercers països de productes vinícoles per a la campanya 2016-2017 amb la publicació, aquest dilluns al Diari Oficinal de la Generalitat de Catalunya (DOGC).
Aquest ajut té com a objectiu fomentar la competitivitat i el coneixement de les característiques i qualitats dels vins per tal de contribuir a la millora de la seva posició competitiva o, si s’escau, a l’obertura de nous mercats en tercers països.

Com a novetat a destacar, enguany la tramitació serà telemàtica i es podrà fer a través de l’aplicació Tràmits Gencat. D’aquesta manera, es facilitarà i agilitzarà la gestió i relació amb els beneficiaris. La Direcció General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries ha donat a conèixer aquesta i altres novetats de la campanya en una trobada amb 72 cellers. Un cop publicada la convocatòria, les sol·licituds s’hauran de presentar telemàticament fins al proper 15 de febrer de 2016.

El finançament d’aquests ajuts va a càrrec del DARP i del Fons Europeu Agrícola de Garantia (FEAGA) en un 50% cadascun. L’import per a cadascuna de les accions i dels programes seleccionats no podrà superar el 50% de les despeses subvencionables. Les actuacions de promoció s’executaran entre l’1 de juny de 2016 i el 31 de maig de 2017.

Les accions subvencionables en aquesta línia d’ajut són:

1) Relacions públiques i mesures de promoció i publicitat que destaquin els avantatges dels productes comunitaris en termes de qualitat, seguretat alimentària i respecte del medi ambient.

2) Participació en esdeveniments, fires i exposicions de rellevància internacional.

3) Campanyes d’informació, en particular sobre els sistemes comunitaris de denominació d’origen, indicacions geogràfiques i producció ecològiques.

4) Estudis de mercat, ja sigui per a nous mercats o per a avaluar els resultats de les mesures pròpies de la subvenció.

Els mercats de destinació pot ser qualsevol país de fora de la Unió Europea (UE), tot i que de cara a la valoració del programa presentat es consideren prioritaris els següents: Algèria, Austràlia, Brasil, Canadà, Colòmbia, Corea del Sud, Costa Rica, Cuba, Equador, El Salvador, Estats Units, Filipines, Guatemala, Hondures, Índia, Indonèsia, Japó, Marroc, Mèxic, Nicaragua, Noruega, Panamà, Perú, Rússia, Singapur, Sud-àfrica, Suïssa, Tailàndia, Turquia, Ucraïna, Veneçuela, Vietnam, Xina i Països del Golf (Aràbia Saudita, Kuwait, Bahrain, Qatar, EAU, Oman).

L’esforç de les empreses i associacions del sector vitivinícola per internacionalitzar el seu producte juntament amb el suport d’aquesta línia d’ajut que ara començarà la novena campanya d’aplicació, ha donat com a resultat un increment de les exportacions del sector vitivinícola català en els mercats de tercers països.

Des dels inicis de la implantació d’aquest ajut fins ara, l’interès del sector per aquesta mesura ha anat creixent. En la darrera campanya 2014/2015, es van efectuar un total de 498 programes amb un pressupost d’inversió de 23.783.112,55€ (50% FEAGA i 50% DARP, és a dir, 11.891.556,28€ cadascun).

Catalunya ha estat la primera comunitat autònoma pel que fa a intensitat de demanda per part de les empreses. En total durant el 2015 s’han sol·licitat 9.032.505,64€. 
Orígen informació: Vadevi 



We export wines and food from Spain. Demand it to winesinform@gmail.com

Puede pedir vinos y alimentos de España a winesinform@gmail.com

Pot demanar vi i aliments de Espanya a winesinform@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario