Puntos de venta por ciudades, provincia, autonomía, países,...

Una gran arma de marketing que genera clientes de confianza y marca de empresa

Distribuidor / Tienda, demande a su proveedor de alimentos o vinos que le apoye mediante mapas de puntos de venta . Su uso

Distributor / Shop, ask your food or wine supplier to support you through point-of-sale maps . Using it

Distribuïdor / Botiga, demani al seu proveïdor d'aliments o vins que li doni suport mitjançant mapes de punts de venda . Fer-ne us

We export wines and food from Spain. Demand it to winesinform@gmail.com

Puede pedir vinos y alimentos de España a winesinform@gmail.com

On the work of buyer . Sobre el trabajo de comprador .

See some products and prices at Perennial tender - Oportunidad permanente

Vea algunos productos y precios en Perennial tender - Oportunidad permanente

jueves, 17 de marzo de 2016

El control del Grup Freixenet, a la venda. Dues de les tres famílies propietàries es posen d’acord per vendre les seves accions que suposen el 58% del capital de la companyia

El control del Grup Freixenet, a la venda
 
Dues de les tres famílies propietàries es posen d’acord per vendre les seves accions que suposen el 58% del capital de la companyia
 
 Freixenet

Freixenet està en mans de tres famílies. Dues d’elles, la del president del grup Josep Lluís Bonet i la del vicepresident i director financer, Enrique Hevia, sembla que s’haurien posat d’acord finalment per posar a la venda les seves accions, per un descontentament arran de les pèrdues de l’empresa dels darrers anys.
Cada una d’aquestes dues famílies, té el 29% del capital, pel que qui ho compri passaria a controlar la companyia.

Els membres de la família Ferrer, la tercera propietària, liderada pel president d’honor del grup, Josep Ferrer són els accionistes majoritària de la companyia i controlen el 42% del capital i de moment sembla que no es volen vendre la seva part.

Segons apunta La Vanguardia, els treballadors aposten perquè siguin els Ferrer els que comprin les accions dels seus cosins, però la inversió seria molt forta tenint en compte que Freixenet estaria valorada en prop de 600 milions d’euros segons algunes fonts.

El Confidencial
, en canvi dona per fet que qui ha plantejat l’oferta més avantatjosa és un grup alemany Henkell & Co, que des de fa temps hauria estat tantejant als propietaris de l’empresa. Les dues companyies havien estat en contacte quan Freixenet es va endinsar en el mercat alemanya. De fet hores d’ara és líder en aquest país. Henkell & Co s’ha mostrat interessat pel sector del cava i va comprar Cavas Hill que havia format part de Rumasa fa 4 anys.

Si fos així, aquesta empresa que factura més de 700 milions anuals es convertiria en l’accionista majoritària de Freixenet.

La Vanguardia, apunta per això, a un tercer escenari possible en el que un grup inversor, amb molta capacitat financera fos l’encarregat d’ajustar costos per incrementar la rendibilitat.

Precisament la manca de rendibilitat ha estat el que finalment ha trencat el consens entre les tres famílies. L’impacte de la crisi sobre Freixenet ha estat molt fort, amb una reducció de les vendes del 5’5% en l’últim exercici. Només a l’Estat Espanyol, Freixenet ha vist com les seves vendes baixaven de 150 milions d’euros.

Unes pèrdues que no s’han pogut compensar amb les vendes a l’exterior. La companyia va guanyar 2’2 milions d’euros l’any 2014 mentre que abans de la crisi els beneficis havien superat el 30 milions anuals.

Origen informació: Vadevi

No hay comentarios:

Publicar un comentario