Puntos de venta por ciudades, provincia, autonomía, países,...

Una gran arma de marketing que genera clientes de confianza y marca de empresa

Distribuidor / Tienda, demande a su proveedor de alimentos o vinos que le apoye mediante mapas de puntos de venta . Su uso

Distributor / Shop, ask your food or wine supplier to support you through point-of-sale maps . Using it

Distribuïdor / Botiga, demani al seu proveïdor d'aliments o vins que li doni suport mitjançant mapes de punts de venda . Fer-ne us

We export wines and food from Spain. Demand it to winesinform@gmail.com

Puede pedir vinos y alimentos de España a winesinform@gmail.com

On the work of buyer . Sobre el trabajo de comprador .

See some products and prices at Perennial tender - Oportunidad permanente

Vea algunos productos y precios en Perennial tender - Oportunidad permanente

martes, 28 de marzo de 2017

El sector del cava factura 1.070 milions d’euros el 2016 .... Comment of / Comentario de Wines Inform Assessors


El sector del cava factura 1.070 milions d’euros el 2016

Les vendes registren un increment del 2,3% estirades pels països de fora d’Europa


El sector del cava es consolida a més de 130 països en la última dècada . Cedida


LES CLAUS
En la última dècada el cava ha crescut en 20 milions d'ampolles
El 2016 és un any de consolidació pel sector del cava
El mercat europeu és el més important pel cava on té un pes del 46%


El sector del cava ha facturat 1.079 milions d'euros el 2016, la qual cosa suposa un augment del 2,3% respecte a les vendes de l'exercici anterior, segons ha anunciat aquest dimarts el president del Consell Regulador del Cava, Pere Bonet, en roda de premsa de balanç de l'últim exercici.

Les vendes s’han situat en 245,15 milions d'ampolles, un 0,42% més, a causa del bon comportament de països tercers que registren un increment del 9,11% fins els 47,17 milions d'ampolles i que han compensat la caiguda del mercat europeu, el qual ha disminuït en un 1,94% fins els 111,79 milions d'ampolles venudes. En la última dècada el mercat del cava ha crescut en 20 milions d’ampolles i consolida la seva presència a més de 130 països, segons informen en un comunicat.

El mercat de la Unió Europea és el més important pel cava, amb un pes del 46% -un punt menys que el 2015-, seguit del mercat interior, que representa un 35% i els països tercers els quals tenen un pes del 19% -un punt més que fa un any-.

D’altra banda, Alemanya ha perdut el primer lloc en exportacions després de reduir un 14,1% les ampolles, fins el 28,41 milions, per la qual cosa ha estat superada per Bèlgica, amb 29,61 milions d'ampolles venudes.

Les tipologies dels caves


El segment Premium creix el 2016 un 0,66% i arriba als 29,5 milions d’ampolles venudes, les quals representen el 12% del total. Aquesta línia, a més, té una penetració a escala internacional important on a Dinamarca té un pes del 40,5%, a Alemanya del 31% i a Suècia del 33,5%, entre d’altres. Bonet destaca que “la internacionalització i la major penetració del Cava Premium són vitals per a la consolidació de la marca Cava”.

El cava tradicional se situa el 2016 amb un volum total de 215,6 milions d’ampolles, el que representa un 88% del total. I registra un creixement a parts iguals del 0,39% tant al mercat interior com a l’exterior.

Pel que fa al cava rosat ha experimentat un increment gràcies a l’acceptació entre els joves i nous consumidors assolint la xifra de 21,5 milions d’ampolles venudes, el que suposa el 8,7% del total.

I finalment, el cava ecològic també registra una xifra que supera els quatre milions d’ampolles venudes, gràcies a l’aposta de les empeses per a la producció ecològica en totes les seves versions.



Comment of  / Comentario de Wines Inform Assessors:


An average price of cava exports of 4.4 euros / bottle is a good news

There are "importers" who only think of unreal prices for basses and producers who are obsessed with selling expensive and forget the needs of their buyers



Wines Inform Assessors


.........................


Un precio promedio de las exportaciones de cava de 4,4 euros/botella es una buena noticia.

Existen "importadores" que solo piensan en precios irreales por bajos y productores que se obsesionan en vender caro y olvidan las necesidades de sus compradores


Wines Inform Assessors


...........................


Origen información: ViaEmpresa

No hay comentarios:

Publicar un comentario