Quan vaig provar l'oli Oliflix, en vingué el gust de l'oli de petit del celler, crec que els olis d'avui en dia els maregen massa, molta temperatura, massa premsats, molt filtrats, etc, etc. Aquest es just el contrari que he explicat, en podríem dir suc d'oliva ja que es cullen quan estan al punt de maduració i es tritura com abans sobre dos pedres i filtrat per decantació. Espero que us agradi!!! Jesús Querol
lunes, 25 de agosto de 2008
OLI D'OLIVA VERGE EXTRA OLIFLIX
Quan vaig provar l'oli Oliflix, en vingué el gust de l'oli de petit del celler, crec que els olis d'avui en dia els maregen massa, molta temperatura, massa premsats, molt filtrats, etc, etc. Aquest es just el contrari que he explicat, en podríem dir suc d'oliva ja que es cullen quan estan al punt de maduració i es tritura com abans sobre dos pedres i filtrat per decantació. Espero que us agradi!!! Jesús Querol
Origen informació: Jesús Querol
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario