Vins Torres augmenten les vendes un 30% |
Les vendes en hostaleria i restauració s'han elevat un 9%
La Xina és la primera filial internacional de la marca
Els últims cinc anys, la companyia vitivinícola ha elevat les seves vendes un 30%, gràcies sobretot a la bona evolució de les exportacions de vi, que han augmentat un 7% el 2014 respecte a l'exercici anterior, i al bon desenvolupament del mercat domèstic, que ha crescut un 5%.
Segons el director general de BVins Torres augmenten les vendes un 30%odegas Torres, Miguel Torres Maczassek, el creixement a Espanya s'ha degut a dos factors: a l'impuls de les vendes en hostaleria i restauració, que s'han elevat un 9%, i a l'increment de les vendes a Canàries, on la facturació ha augmentat un 10%.
Torres Maczassek afegeix que els bons resultats del 2014 vénen també recolzats pel creixement de les filials internacionals, especialment la Xina, que continua sent la primera filial en facturació, superant els 27 milions d'euros el 2014, un 7% més.
El segueix Miguel Torres Chile, que ha augmentat un 5% la seva facturació el 2014, amb una xifra de vendes pròxima als 20 milions d'euros.
Bodegas Torres té unes 2.000 hectàrees de vinyes pròpies a Espanya, 400 a Xile i 32 a Califòrnia i comercialitza més de 50 marques de vins espanyols, a més de brandis i altres destil·lats, que ven a 150 països.
Actualment, les exportacions representen el 70 % de la seva facturació, sent Mèxic, Regne Unit, Països Baixos, Lituània, Alemanya i Canadà els principals mercats d'exportació.
Això no obstant, comencen a agafar més impuls altres països com els Estats Units, Holanda i Japó, on Torres ha realitzat recentment canvis d'importador.
La companyia, que té la seva seu a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès), ha realitzat en l'últim any inversions per import de 15 milions d'euros, que han anat destinats, principalment, a l'adquisició del celler Lurton a Rueda (Valladolid), a la compra del 50 % del capital de la distribuïdora brasilera Devinum a la família Pescarmona i a la millora de processos i instal·lacions.
En aquest sentit, la firma ha comprat noves bótes, una màquina per millorar el procés de desalcoholització de Natureo, el seu vi sense alcohol, i ha adequat el celler de Santa Maria d'Agulladolç (Barcelona).
En la línia del seu compromís mediambiental, Torres ha adquirit la caldera de biomassa del seu celler de Pacs del Penedès, que llogava des de 2012, i ha instal·lat un sistema per a la reutilització d'aigües residuals que li permetrà consumir un 40 % menys d'aigua.
A través de la seva fundació, que presideix Waltraud Maczassek, la dona de l'actual president, Miguel A. Torres, la companyia també ha col·laborat en diversos projectes socials el 2014, entre els que destaca la construcció d'una casa d'acollida a la ciutat mexicana de Guadalajara.
Amb vista a 2015, l'objectiu de l'empreses és "créixer en valor més que en volum" i seguir invertint en la lluita contra el canvi climàtic.
Cellers Torres ocupa 1.300 persones a tot el món i reinverteix el 95 % dels seus beneficis cada any "per continuar sent una empresa familiar, independent i autofinançada, i un referent del vi espanyol de qualitat en el món", segons destaca el seu director general.
Origen informació: Via Empresa
No hay comentarios:
Publicar un comentario