Puntos de venta por ciudades, provincia, autonomía, países,...

Una gran arma de marketing que genera clientes de confianza y marca de empresa

Distribuidor / Tienda, demande a su proveedor de alimentos o vinos que le apoye mediante mapas de puntos de venta . Su uso

Distributor / Shop, ask your food or wine supplier to support you through point-of-sale maps . Using it

Distribuïdor / Botiga, demani al seu proveïdor d'aliments o vins que li doni suport mitjançant mapes de punts de venda . Fer-ne us

We export wines and food from Spain. Demand it to winesinform@gmail.com

Puede pedir vinos y alimentos de España a winesinform@gmail.com

On the work of buyer . Sobre el trabajo de comprador .

See some products and prices at Perennial tender - Oportunidad permanente

Vea algunos productos y precios en Perennial tender - Oportunidad permanente

martes, 12 de mayo de 2015

La mel de la Xina amenaça els apicultors catalans




La mel de la Xina amenaça els apicultors catalans
 
Miel-envasada-Honey-jars
Productes de mel a la Fira Q de Balaguer . S. Miret (ACN)
 
LES CLAUS

Espanya és el primer productor de mel de la Unió Europea

El JARC apunta que produir un quilo de mel a la UE té un cost que varia entre 2,29 i 6,5 euros

7 de cada 10 quilos de mel que van entrar al mercat espanyol el 2014 eren d'origen xinès
Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya denuncia que el producte asiàtic, que ja inunda el mercat espanyol, és de baixa qualitat
 
.....................

El sindicat agrari Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) ha denunciat aquest dimarts les massives importacions de mel procedent de la Xina que, segons els pagesos catalans és de menor qualitat que la produïda aquí. Segons dades d'aquest sindicat agrari, des del 2007 les importacions del gegant asiàtic s'han quintuplicat i gairebé 7 de cada 10 quilos de mel que van entrar al mercat espanyol el 2014 eren d'origen xinès, és a dir, més de 15.000 tones.

"La situació és cada vegada més preocupant perquè les importacions provinents de tercers països no compleixen amb els alts estàndards de qualitat i sanitat exigits als nostres apicultors", ha denunciat JARC en un comunicat.

Exigència de més control
El sindicat ha anunciat que els representants del sector apícola de JARC tornaran a demanar al Ministeri d'Agricultura que sigui obligatori detallar el país d'origen en l'etiquetatge, per diferenciar les produccions i garantir la llibertat d'elecció del consumidor. Segons JARC, "la importació d'aquesta mel suposa una competència deslleial per als apicultors espanyols, ja que la legislació xinesa permet l'ús de productes fitosanitaris i antibiòtics prohibits a la UE".

"Produir un quilo de mel a la UE d'acord amb els requisits de qualitat, seguretat alimentària i sanitat que exigeix la normativa comunitària té un cost que varia entre 2,29 i 6,5 euros per quilo el 2014, i el preu mitjà d'entrada de mel xinesa a Espanya es va situar en 1,36 euros per quilo", ha denunciat el sindicat.

Espanya és el primer productor de mel de la Unió Europea i el catorzè del món, i en total compta amb prop de 26.000 apicultors i 2,5 milions de ruscos. 

Orígen informació: Via Empresa 

No hay comentarios:

Publicar un comentario