Puntos de venta por ciudades, provincia, autonomía, países,...

Una gran arma de marketing que genera clientes de confianza y marca de empresa

Distribuidor / Tienda, demande a su proveedor de alimentos o vinos que le apoye mediante mapas de puntos de venta . Su uso

Distributor / Shop, ask your food or wine supplier to support you through point-of-sale maps . Using it

Distribuïdor / Botiga, demani al seu proveïdor d'aliments o vins que li doni suport mitjançant mapes de punts de venda . Fer-ne us

We export wines and food from Spain. Demand it to winesinform@gmail.com

Puede pedir vinos y alimentos de España a winesinform@gmail.com

On the work of buyer . Sobre el trabajo de comprador .

See some products and prices at Perennial tender - Oportunidad permanente

Vea algunos productos y precios en Perennial tender - Oportunidad permanente

lunes, 5 de septiembre de 2016

Enrique Tomás segueix amb la internacionalització del pernil. L’empresa badalonina obre la seva tercera botiga a Londres en un centre comercial de luxe


Enrique Tomás segueix amb la internacionalització del pernil                  
L’empresa badalonina obre la seva tercera botiga a Londres en un centre comercial de luxe


L'empresari badaloní, Enrique Tomás . Cedida

LES CLAUS
Westfield Stratford City compta amb més de 260 prestigiosos locals
L'empresa va iniciar la seva activitat fa 34 anys en un mercat de Badalona
"Estem orgullosos de poder comunicar aquesta nova obertura a nivell internacional"


Enrique Tomás, l'empresa familiar badalonina dedicada a la venda de pernil, ha inaugurat la seva tercera botiga a Londres, situada al centre comercial Westfield Stratford City, un dels més luxosos de la capital britànica i un de les principals destinacions de compra i oci de la ciutat, segons ha informat la companyia.

El centre comercial Westfield Stratford City compta amb més de 260 prestigiosos locals, entre els quals es troben grans firmes internacionals i més de 50 comerços de restauració.

La companyia espanyola ha subratllat que l'obertura d'aquest nou establiment suposa el començament d'una nova era para Enrique Tomás, ja que compartirà espai amb comerços que estan exclusivament enfocats a un públic premium amb passió per l'alta gastronomia.

"Estem orgullosos de poder comunicar aquesta nova obertura a nivell internacional. Les nostres previsions de creixement s'estan complint i comptar amb tres tendes a Londres ens brinda una posició privilegiada per continuar sent ambaixadors del pernil espanyol en la City", ha ressaltat l'empresari Enrique Tomás, que va iniciar la seva activitat fa 34 anys en un lloc de xarcuteria del mercat de la Salut de Badalona.

El nou establiment a Londres compta amb una part de botiga i una altra de barra degustació amb una atenció personalitzada per poder assessorar als clients segons els seus gustos i necessitats.

En aquest espai, els londinencs apreciaran la qualitat dels millors pernils ibèrics d'Espanya procedents de Salamanca, Càceres-Badajoz, Còrdova i Huelva, acompanyats amb embotits, formatges, vins i caves.

Actualment, Enrique Tomás té dues botigues més a la capital britànica, la primera situada al Soho, un dels barris més famosos de Londres, i una altra al 68 de Neal Street.

Origen informació: ViaEmpresa

No hay comentarios:

Publicar un comentario