Puntos de venta por ciudades, provincia, autonomía, países,...

Una gran arma de marketing que genera clientes de confianza y marca de empresa

Distribuidor / Tienda, demande a su proveedor de alimentos o vinos que le apoye mediante mapas de puntos de venta . Su uso

Distributor / Shop, ask your food or wine supplier to support you through point-of-sale maps . Using it

Distribuïdor / Botiga, demani al seu proveïdor d'aliments o vins que li doni suport mitjançant mapes de punts de venda . Fer-ne us

We export wines and food from Spain. Demand it to winesinform@gmail.com

Puede pedir vinos y alimentos de España a winesinform@gmail.com

On the work of buyer . Sobre el trabajo de comprador .

See some products and prices at Perennial tender - Oportunidad permanente

Vea algunos productos y precios en Perennial tender - Oportunidad permanente

lunes, 7 de noviembre de 2016

Catalunya incorpora noves varietats de vinya

Catalunya incorpora noves varietats de vinya

Vinyes del Penedès

L'INCAVI s'encarrega de la recerca i validació de varietats experimentals que es volen incorporar a les DO catalanes

A petició de l'INCAVI, i per intermediació del Departament d'Agricultura, el Ministeri del ram ha publicat en el seu darrer Reial Decret de Potencial de producció vitícola (RD 313/2016) la incorporació a l’annex XIX "Clasificación de las variedades de vid. Variedades de uva de vinificación. 9. Catalunya", de les varietats següents:Alcañón (trobat blanc)A més de Catalunya, es conrea a l’Aragó i País Valencià. Varietat de brotació tardana i verol i maduració mitjana respecte a la macabeu. De producció mitjana-alta respecte a la del macabeu. Amb graus situats entre 11,5 i 12,5 %v/v i IPT entre 5 i 7. Potencialment adequada per a vins monovarietals o plurivarietals.
Garró (mandó)

A més de Catalunya, es conrea al País Valencià. Varietat de brotació mitjana i verol i maduració mitjana respecte a l’Ull de llebre. De producció alta respecte a la de l’Ull de llebre. Amb graus situats per sota de 12%v/v i IPT inferiors a 45. Potencialment adequada per a vins monovarietals o plurivarietals.
Giró ros

A més de Catalunya, es conrea a les Illes Balears. Varietat de brotació mitjana i verol i maduració mitjana. De producció alta respecte a la del macabeu. Amb graus situats per sobre de 12,5%v/v i IPT entre 5 i 7. Potencialment adequada per a vins monovarietals joves o d’envelliment.

Vidadillo (garnatxa del Po)
A més de Catalunya, es conrea a l'Aragó i La Rioja. Varietat de brotació mitjana-tardana i verol i maduració mitjana-tardana respecte a l’Ull de llebre. De producció alta respecte a la de l’Ull de llebre. Amb graus superiors a 13%v/v i IPT superiors a 55. Potencialment adequada per a vins monovarietals o plurivarietals, tant en vins joves com amb envelliment.

Xarel·lo rosado (xarel·lo vermell, cartoixà vermell, pansa rosada, pansa rosa...)
L'àrea de conreu es troba limitada a Catalunya. Varietat de brotació mitjana-tardana i verol i maduració mitjana respecte a la Macabeu. De producció mitjana respecte a la del Macabeu. Amb graus inferiors als 11,5%v/v i IPT entre 5 i 7. Potencialment adequada per a vins monovarietals o plurivarietals, tant en vins joves com en vins escumosos.

A banda d'aquests incorporacions de varietats tradicionals, també s’han incorporat al llistat de varietats per a Catalunya les varietats foranes marselan i vermentino.

Cadascuna d'aquestes varietats ha estat estudiada per l'INCAVI en diverses parcel·les de diferents Denominacions d'Origen, de tal manera que la incorporació d’aquestes als diferents Plecs de Condicions, en cas que algun Consell Regulador en tingués interès, s'haurà d'avaluar cas per cas.

Origen informació: Elsingular.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario